icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Enorm veel voordelen...

 “Ik ben een lopende databank voor slimme bouwlogistiek."

Leeftijd: 38

Functie: Coördinator Bouwlogistiek

Opleiding: MBO Beveiliging

 

Zijn droom was een eigen bedrijf starten of bedrijfsleider zijn met een duidelijke eigen verantwoordelijkheid. Dat is gelukt, dankzij een onverwacht aanbod van de directie van VolkerWessels Bouwmaterieel om de Binnenstedelijke Bouwlogistiek in Utrecht verder op te gaan starten. Deze BouwHub is een enorm succes en ondertussen heeft Mark ook de eerste circulaire BouwHub in Amsterdam onder zijn hoede. Het coördineren en leiden van de BouwHub zit als het ware in het DNA-profiel van Mark Dudink. Ondertussen heeft mark ook de eerste circulaire BouwHub in Amsterdam onder zijn hoede.  

 

Mark weet als geen ander welke aspecten in de keten van belang zijn in het logistieke traject. “Ik zorg -met mijn collega’s- ervoor dat we op elk moment meerdere projecten in Utrecht kunnen voorzien van bouwmaterialen die in de juiste bouw volgorde ‘Just in time’ geleverd worden. De Binnenstedelijke Bouwlogistiek is een innovatief succes. Het werken vanuit een logistieke HUB geeft enorm veel voordelen en levert veel data op. Samen met TNO verwerken we deze data zodat wij inzicht krijgen in de (tussentijdse) behaalde resultaten. De volgende stap is het realiseren van ketenintegratie in de bouwwereld. Kortom, we hebben nog genoeg uitdagingen voor ons liggen.”