HomeDiensten

Onze Diensten

Om op lange termijn een verdedigbare voorsprong op onze concurrenten te realiseren en waarde voor onze afnemers te creëren, hebben wij onze visie als volgt geformuleerd:

Organogram 2016

Bouwen met de handen vrij

VolkerWessels Bouwmaterieel wil haar afnemers op materieelgebied ontzorgen, zodat onze afnemers zich volledig op hun kernactiviteiten kunnen focussen: het bouwen van woningen en kantoorpanden.

Om dit te kunnen organiseren, heeft VolkerWessels Bouwmaterieel haar waardeketen als volgt ingericht.

Bouwplaatsinrichting

Een efficiënt ingerichte bouwplaats is de voorbereiding voor een geoutilleerde, veilige en goed georganiseerde werkomgeving volgens de arbo-wetgeving en eisen die de VCA-checklist stelt.

Lees meer

Torenkranen

De afdeling Torenkranen van VolkerWessels Bouwmaterieel adviseert, zowel haar interne als externe klanten, over de inzet van materieel voor het verticaal transport op de bouwplaats.

Lees meer

Ruwbouw

De afdeling Ruwbouw is een relatief jonge en dynamische dienst die midden in het bouwproces van haar uitvoerende collega's staat.

Lees meer

Steigerwerken

VolkerWessels Bouwmaterieel ontzorgt haar opdrachtgevers op het gebied van steigerwerken.

Lees meer

Bouwlogistiek

Maak kennis met drie innovatieve onderdelen binnen onze dienst ‘Bouwlogistiek’: MorgenWonen, de logistiek met betrekking tot renovaties als onderdeel van NieuwWonen en Binnenstedelijke...

Lees meer

Overige Diensten

Buiten de vier uitvoerende diensten zijn er ook nog een aantal ondersteunende diensten. Hierbij kunt u denken aan: Technische Dienst, Planning & Logistiek, Administratie...

Lees meer
+