icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Mogelijkheden om door te ontwikkelen...

“Ik krijg de vrijheid om projecten te ontwikkelen en mijn talenten te benutten.”

Leeftijd: 32 jaar

Functie: Business Analist

Opleiding: bedrijfseconomie

 

“Ik ben begonnen op de financiële administratie als all-round administrateur. Ondertussen hield ik mij bezig met andere projecten zoals de HUB en de ontwikkeling van de nieuwe webshop waar onze klanten materieel kunnen bestellen. De huidige webshop geeft namelijk geen overal inzicht in de bouw. We zijn toen op het idee gekomen om een transformatie te maken en de webshop een inkoopplatform te maken. Zodat de klant niet alleen een webshop heeft, maar ook een betere grafische ervaring. De klant kan ook op de website zijn projecten toevoegen en van ons informatie krijgen middels dashboards om te kijken hoe hij ze handiger, slimmer en beter kan bestellen om kosten te besparen.”

 

Jan is de product owner van het nieuwe inkoopportaal. “Dat vind ik zo mooi bij VolkerWessels, dat je zo’n vrije rol krijgt, iets kan ontwikkelen en daar de ruimte voor krijgt om je talenten te benutten. Ik denk dat dit een van de diverse vermogens is van Bouwmaterieel. Wat we met het inkoopportaal uiteindelijk willen bereiken is dat onze klanten alleen nog maar de website kennen en alles kunnen vinden via de website. Een soort Bol.com voor de bouwsector waar je alles kunt bestellen.”