icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq
Nieuws · 25 april 2016

Volop aandacht voor Stadslogistiek

TKI Logistiek1

VolkerWessels Bouwmaterieel spreekt op het TKI Dinalog Congres in Amsterdam

Dat druk voor goede stadslogistieke oplossingen hoog is werd tijdens het TKI Dinalog congres op 13 april wel duidelijk. En die druk wordt de komende jaren alleen maar groter. De blijvende stijging van pakketbezorging en een toename van binnenstedelijke bouwprojecten zijn slechts enkele factoren die hierbij een rol spelen. Zo’n 100 professionals kwamen in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam daarom samen om over ontwikkelingen rondom stadslogistiek te leren, te delen en te discussiëren.

Aan businesscases wordt momenteel hard gewerkt. Binnen het TKI Dinalogproject 4C in de bouwlogistiek bijvoorbeeld werkt VolkerWessels met behulp van een bouwhub aan een schone, veilige en snellere oplevering van hun project. Ron Frazer sprak namens VolkerWessels Bouwmaterieel over het werken met een bouwhub.

 

Klik hier voor het complete artikel.