icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 22 augustus 2013

Nieuwe heftrucks

Wij hebben afscheid genomen van heftrucks op fossiele brandstof.

Rijssen

Logistieke oplossingen

STILL biedt op maat ontwikkelde interne logistieke oplossingen. Hiermee hebben wij een partner gevonden voor onze interne logistiek. Wij hebben afscheid genomen van heftrucks op fossiele brandstof en zijn overgegaan naar elektrische heftrucks.

Oosterhout

Duurzaam innoveren

De nieuwe heftrucks zijn alle voorzien van Blue-Q. Deze techniek regelt de rij-karakteristieken en zorgt ervoor dat als de heftruck buiten gebruik is alle energieverbruikers, zoals kachel en verlichting, worden uitgeschakeld. Dit kan een besparing opleveren van 20% op de energiekosten, is daarmee financieel zeer  aantrekkelijk en niet geheel onbelangrijk levert dit een enorme winst voor het milieu op.
Verder is er bij de heftrucks gebruik gemaakt van biologische smeermiddelen & oliën en recyclebare materialen.
Rijssen

Veiligheid

Onder het motto "Zie je mij zie ik jou" geven de nieuwe heftrucks veel vrij zicht rondom de heftruck en door de ingenieuze mastsystemen ook op de last en naar voren.

Comfort

De heftrucks bieden voor de chauffeurs veel comfort. Dit vertaalt zich in zeer lage trilling waarden en een veilige en comfortabele instap. Daarnaast zijn enkele heftrucks ook voorzien van een cabine met verwarming en een audiosysteem.

 

Het inzetten van elektrische heftrucks sluit tevens goed aan bij ons nieuwe concept De Duurzame Bouwplaats.