icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wij als werkgever

Wij hechten waarde aan goed opgeleide, gemotiveerde en betrokken medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de groei en de ontwikkeling van onze organisatie in relatie tot de snel veranderende wereld om ons heen.

BW-2ster.png

Verkozen tot ‘Beste Werkgever’

VolkerWessels Bouwmaterieel heeft het ‘Beste Werkgever’ Keurmerk verdiend in de categorie Bouw en Infra met 2 sterren! Dit keurmerk geeft aan hoe de medewerkers onze organisatie beoordelen en waarderen. Goed werkgeverschap, daar doen we het voor!

Beste Werkgevers - goed werkgeverschap

Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers

Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap

In het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek van Effectory beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties krijgen het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Maar liefst negen van de bedrijven van VolkerWessels mogen het komende jaar het keurmerk Beste Werkgever uitdragen.

 

Jong talent

Als werkgever streven wij er daarom naar om binnen onze organisatie de kracht van ervaring en kennis te verbinden met de kracht van jong talent en de nieuwe manier van werken. Om dit te realiseren stellen wij stageplekken beschikbaar, hebben we nauw contacten met Hogescholen en Universiteiten en geven we ook lezingen, presentaties en rondleidingen voor studenten. 
Wij willen een cultuur creëren waarin mensen zich durven te ontwikkelen en waar zij initiatieven durven te ontplooien. Het ontwikkelen van menselijk potentieel is hierin van doorslaggevend belang om als organisatie innovatief te kunnen zijn.