icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Wij als werkgever

Wij hechten waarde aan goed opgeleide, gemotiveerde en betrokken medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de groei en de ontwikkeling van onze organisatie in relatie tot de snel veranderende wereld om ons heen.

Jong talent

Als werkgever streven wij er daarom naar om binnen onze organisatie de kracht van ervaring en kennis te verbinden met de kracht van jong talent en de nieuwe manier van werken. Om dit te realiseren stellen wij stageplekken beschikbaar, hebben we nauw contacten met Hogescholen en Universiteiten en geven we ook lezingen, presentaties en rondleidingen voor studenten. 
Wij willen een cultuur creëren waarin mensen zich durven te ontwikkelen en waar zij initiatieven durven te ontplooien. Het ontwikkelen van menselijk potentieel is hierin van doorslaggevend belang om als organisatie innovatief te kunnen zijn.