icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Heb jij talent?

VolkerWessels Bouwmaterieel werkt graag met gemotiveerde en talentvolle mensen. Jij neemt jouw kennis mee en wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld in een meewerk- of afstudeerstage op alle vlakken van ons vak. Wij bieden jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een innovatief bedrijf. Bij ons krijg je de kans om je talent verder te ontwikkelen. Wij zien graag jouw talent!

Stage

Bij VolkerWessels Bouwmaterieel is zijn er regelmatig verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen in de praktijk. Wij bieden stages op VMBO, MBO, HBO en WO niveau aan. Spreekt innovatie binnen de bouwwereld jou aan, dan komen we graag met jou in contact.

------------------------------------------------------------

Beschikbaar: stageplek op de financiële afdeling bij een bouw gerelateerd bedrijf in Rijssen in een leuk en jong team.

Voor: student BOL – vanaf niveau 3

Interesse? Neem contact op met Niels Odermatt, nodermatt@materieeldienst.nl of Jeroen Schothuis, jschothuis@materieeldienst.nl

 ----------------------------------------------------------------

 

 

Afstuderen

De fase van het afstuderen is een belangrijke fase. Je wilt zo snel mogelijk afstuderen en het beste resultaat behalen. Bij VolkerWessels Bouwmaterieel werken veel professionals, die hier soms óók zelf zijn afgestudeerd. Zij weten dus als geen ander hoe belangrijk deze fase van jouw studie is. Innovatie is voor ons belangrijk en onze afstudeerders dragen dan ook bij aan innovatieve oplossingen. Dit kan zijn “in het veld”, op de Bouwhub, op de werf of bij ons op kantoor.

 

Ben jij enthousiast over stage of afstuderen bij VolkerWessels Bouwmaterieel of heb je zelf een innovatief plan of idee? Laat het ons weten!