icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Meedenken met ontwikkelingen...

“Het geeft mij voldoening om mee denken bij de veranderingen en ontwikkelingen die we hier doormaken”

Functie: planner

Opleiding: mavo

Leeftijd: 33 jaar

 

“Een aantal jaar geleden ben ik door persoonlijke omstandigheden gestopt met hefttruckwerkzaamheden en kreeg ik de kans om mezelf meer te ontwikkelen bij VolkerWessels door op kantoor allerlei administratieve taken te doen. Bij VolkerWessels kijken ze wat bij je past en of je wil doorgroeien of een andere functie wilt doen.”

 

Robert is nu vooral bezig met de transitie van het bedrijf. “De handelingen moeten sneller. Het materieelbeheer wat we hier hebben mag administratief allemaal wat sneller. Soms blijft de administratie liggen, maar dat moet eigenlijk gelijk geregeld worden. Het systeem biedt nu nog niet de mogelijkheid dat alles meteen up to date is, dus mijn taak is om de lijnen korter te maken. Ik begeleid de mensen op de afdeling om het materieel dat we afboeken gelijk administratief te verwerken. Hierdoor verkorten, versnellen en optimaliseren we het proces.”

 

De meeste voldoening krijgt Robert van zijn collega’s en de mogelijkheden om te kunnen groeien. “Het is mooi om een beslissende rol te hebben en mee te kunnen denken bij de veranderingen en ontwikkelingen die we hier doormaken.”