icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Meer dan een afdeling...

 “Werken bij de Technische Dienst houdt me scherp.”

Leeftijd: 34

Functie: Functioneel coördinator

Opleiding: MBO Werktuigbouwkunde

 

“Dagelijks ben ik bezig verbeterslagen te maken in de keten. Hoe zet ik onze technische dienst strak in de keten? De mens hierin is heel belangrijk. Mensen motiveren mee te gaan in deze flow van lean en learn. Structuur aanbrengen en instrueren. Dit houdt mij scherp.”

 

“De technisch dienst is meer dan een afdeling met boormachines en spijkers op de plank. In het verleden was ik voorman en zag dat processen beter konden. Onze dienst is onderdeel van de keten. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bedrijven door meer klantwaarde, het verlenen van meer service en data teruggeven aan de klant.

Data teruggeven aan de klant is belangrijk.

Er is zelfs nderzoek bij ons gedaan door een student van de TU-Eindhoven over het onderwerp voorspeltechnieken. Dit heeft ons inzicht gegeven in welke voorspeltechnieken wij moeten gebruiken om te kunnen voorspellen hoeveel zwerfkasten (dit is een bijvoorbeeld) volgende week retour komen. Deze voorspellingen bevatten belangrijke informatie voor onze materieelbeheerders.

Een mooie ontwikkeling."