icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Ze geven je een kans...

“Ik werk inmiddels al 35 jaar bij VolkerWessels.”

Leeftijd: 57 jaar

Functie: projectcoördinator

Opleiding: Torenkraanmachinist

 

Ooit ben ik begonnen als torenkraanmachinist. Van daaruit heb ik diverse functies gedaan, maar de functie als projectcoördinator vind ik één van de leukste functies. Het is heel klantgericht, je komt met iedereen in aanraking en praat niet alleen met de timmerman, maar ook met de uitvoerder en de projectleider.”

 

“Projectcoördinator is eigenlijk een ruim begrip, maar het komt erop neer dat ik zorgdraag voor de financiële afwikkeling van schades en vermissingen van de bouwprojecten. Ik ben het aanspreekpunt bij de uitrol van de “Bouwpas” en de “Zaagpas” binnen de materieeldienst en ben verantwoordelijk voor de aansturing van de bulkafdeling. Ik ben ook trots op onze materieeldienst als ik zie hoe we ons hebben ontwikkeld, hoe wij jaren geleden zijn begonnen en waar wij nu staan. Dit hebben we echt samen gedaan!

 

Toen Gert-Jan bij VolkerWessels kwam werken, is hij opgeleid tot kraanmachinist. “Je hoeft geen papieren te hebben, ze leiden je op. Daar ben ik een goed voorbeeld van. Zij hebben mij de kans gegeven om mezelf te ontwikkelen en nu werk ik hier al 35 jaar.”