icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Niets is mooier...

"Ik ga voldaan naar huis als de laatste vrachtwagen de poort verlaat.”  

Leeftijd: 33

Functie: Heftruckchauffeur

Opleiding: Havo, Pabo, studie loonwerker, heftruckchauffeur

 

“Niets is mooier dan een volle vrachtwagen die de poort uitrijdt. Voldaan besef ik dan dat ik mee heb kunnen helpen aan veilig en efficiënt laden van ons materieel dat naar een klant gaat. Door een efficiënte planning en belading worden vervoerskosten minder. Door het overbrengen van mijn kennis bij het picken van de orders, het laden van de vrachtwagen en de voorraad inventariseren vertrouw ik erop dat iedere vracht een stukje efficiënter wordt. Ik ga voldaan naar huis als de laatste vrachtwagen de poort verlaat."

 

Erik is veelzijdig en is een specialist in het overbrengen van informatie. In hem schuilt nog steeds een echte leraar. Informatie geven en veiligheid bieden. VolkerWessels Bouwmaterieel heeft graag veelzijdige mensen in dienst die hun kennis vertalen naar veiligheid. “Ieder moment besef ik dat er op de werf iets onverwachts om de hoek kan komen, mensen die hier voor het eerst lopen, bezoekers, etc. Mijn heftruck weegt 6 ton, ik zit wel veilig, maar wil ook dat een ander veilig is. Hier spreek ik mensen op aan, leg ze uit wat er kan gebeuren. Over vijf jaar zijn wij volledig papierloos, zonder weerstand! Het overbrengen van kennis zit in mij, samen kunnen we het beter.”

 

Erik, een veelzijdige man, een meester in zijn werk en is altijd een beetje meester gebleven in het lesgeven. Een dag in de week vertaalt hij dit in zijn 'papa-dag'. Naast het zorgen geniet hij van het overbrengen van informatie aan zijn kinderen. VolkerWessels Bouwmaterieel kijkt graag naar de kracht van mensen. De kracht van Erik is duidelijk: vakmanschap en meesterschap.