icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

De beste collega's...

“VolkerWessels Bouwmaterieel levert mij dagelijks de beste collega’s.”

Edith Vrolijk

Leeftijd: 39

Functie: administrateur Verhuuradministratie

Opleiding: Schoevers

 

“Ik vraag mij wel eens af wat ik eigenlijk ben of beteken voor ons bedrijf. Ik ben al 12 jaar manusje van alles, acteer als secretaresse, ben vraagbaak, ik kader graag voor iedereen en wil altijd alles weten. Mijn collega’s leren mij nog dagelijks dingen over het materieel, maar eigenlijk leveren zij mij iets heel waardevols: de beste collega’s.”

 

Het meest waardevol in je werk zijn je collega’s en Edith is trots dat ze deel mag uitmaken van het grote geheel. Heb je vragen die horen bij de Verhuuradministratie, dan ben je bij Edith op het juiste adres.

 

Edith is een allrounder als het gaat over afkoopvoorstellen en zoals ze altijd zelf zegt: “Eigenlijk weet ik alles wel en ben ik alles: van administrateur tot helpdesk…ik voel mij hier wel thuis. Maar thuis is het genieten van een film, wandelen met de hond en lekker tijd hebben voor jezelf.”