icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane

Stadkantoor Utrecht

In het centrum van Utrecht verrijst het Stadskantoor Utrecht.

Projectomschrijving

Stadskantoor Utrecht omvat 65.000 m2 vloeroppervlakte en is een van de grootste gebouwen die vanaf medio 2011 wordt gebouwd in Nederland.

 

Hier hebben meerdere van onze diensten hun kennis en kunnen aangeboden en geleverd:

Bouwplaats inrichting

Verzorgt hier de aansluitingen van de nutsvoorzieningen. Een bijzonder gegeven hierbij is dat ook de glijbekistingen met een eindhoogte van 90 meter door deze dienst zijn voorzien van elektra en water.

 

Verder is er een noodstroomvoorziening geleverd, welke bij netstoringen de back-up is en tevens de bouwverlichting volledig verzorgt. Dit alles met de service van een 24/7 calamiteiten bereikbaarheid.

Torenkranen

Draagt zorg voor de torenkranen voor dit project. Hier is een Liebherr 420 ECH met een haakhoogte van 105 meter ingezet. Door deze haakhoogte heeft het project geen stilstand in de glijbekisting, want deze kraan staat volledig vrij zonder verankering. Hiervoor zijn dan ook unieke Liebherr 1000HC torenstukken gebruikt. Deze torenstukken werden speciaal door Liebherr voor dit project geproduceerd.


Een sterk staaltje werk!