icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane

Ronsseveld fase 2 te Gouda

Ronsseveld is een aantrekkelijk woongebied dat Boele & van Eesteren in eigen beheer, in nauwe samenwerking met Zorgpartners Midden Holland en de woningcorporatie, ontwikkeld heeft.

Aansluitwaarde stroom aanvraag
250 A
Aantal meters kabel
200 m
Aantal meters tyleen
150 m
Aantal m² verblijf ruimte
162 m²
Aantal meters hekwerk
90 m

Het plan omvat zes woontorens waaronder een verzorgingshuis, huurappartementen voor jongeren en een ondergrondse parkeergarage. Het project is gefaseerd uitgevoerd waarbij steeds rekening gehouden diende te worden met de bewoners van het gebied. De gebouwen zijn gelegen rondom een sfeervol plein met veel groen en bijzondere waterpartijen. De loopbrug vormt de verbinding tussen het gebied, het station en het centrum van Gouda.

Wij hebben hier het ketenpark op een stellage geplaatst om de bestaande stekkenbakken niet te beschadigen. Hier wordt in een later stadium nog een appartementen complex gebouwd. Daarnaast hebben het project van stroom, water en riolering voorzien. In de parkeerkelder, en in de trappenhuizen van de in aanbouw zijnde gebouwen hebben we loopverlichting aangebracht en de personenlift verzorgd. De bouwkraan door onze collega`s van de torenkraan geplaatst.