icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 maart 2020

VolkerWessels Bouwmaterieel - Werken conform de strikte regels

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Daarom blijven we op verantwoorde wijze in Nederland de bouwplaatsen bezoeken, storingen verhelpen en materieel leveren. Wij nemen daarom ook preventieve maatregelen om besmettingen te voorkomen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben voor ons altijd de hoogste prioriteit.

Hygiƫnische voorzorgsmaatregelen en veiligheidsafstanden

Onze medewerkers werken volgens de strikte richtlijnen van VolkerWessels, Wessels Transport en het RIVM. In onze kantoren en werkplaatsen nemen we de nodige hygiënemaatregelen. Medewerkers die rechtstreeks met klanten communiceren, zoals onze chauffeurs, servicemonteurs en buitendienstmedewerkers, houden rekening met de noodzakelijke hygiënische voorzorgsmaatregelen en veiligheidsafstanden.

Service-orders

Normaliter wordt een serviceorder digitaal afgetekend door de uitvoerder/bouwplaatsmedewerker op het desbetreffende project. De monteur overhandigd zijn telefoon/tablet, zodat een digitale handtekening gezet kan worden door de medewerker van het bouwbedrijf. Deze procedure is veranderd.

I.v.m. de aangescherpte hygiëne eisen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan wordt de telefoon/tablet niet meer afgegeven door de servicemonteur of chauffeur.
Het gevolg hiervan is dat de serviceorder niet meer op de gebruikelijke manier wordt afgetekend door de uitvoerder/bouwplaatsmedewerker, maar door de servicemonteur van VolkerWessels Bouwmaterieel/chauffeur van Wessels Transport. Bij deze handtekening vermeldt de medewerker de naam van de uitvoerder/bouwplaatsmedewerker, zodat de naam zichtbaar is op de digitale serviceorder. 

We werken veilig of we werken niet!

Leveringen gewaarborgd

Onze leveringen en service blijven gewaarborgd en wij werken (on)gewoon door.