icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 juni 2019

WeMakeThe.City

VolkerWessels Bouwmaterieel en Beelen actief op WeMakeThe.City

WeMakeThe.City, het festival dat steden beter maakt, zoomt in 2019 in op hoe we steden van, voor en door écht iedereen kunnen maken. VolkerWessels Bouwmaterieel nam samen met Beelen Groep actief deel aan deze tour door gasten een kijkje te laten nemen op Nederlands eerste circulaire BouwHub. 

Als onderdeel van dit festival werd op 18 juni een programma opgesteld dat in het teken stond van duurzaam bouwen. Amsterdam heeft de ambitie om in 2050 een circulaire stad te zijn, waarin afval niet bestaat en de stad een bron is van waardevolle grondstoffen. In het kader van collectief duurzaam bouwen aan een metropool zonder afval kregen de deelnemers in het middagprogramma de unieke kans om in het havengebied aan de Ankerweg Nederlands eerste circulaire BouwHub te bezoeken.

Meer weten over deze dag, social return via TalentHub Level-5 en de voordelen van een BouwHub op de locatie Ankerweg in Amsterdam? Lees het op onze flyer!