icon-mail-company icon-phone icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane
Nieuws · 03 januari 2013

"Delen is het nieuwe hebben"

VolkerWessels Bouwmaterieel gaat een samenwerkingsverband aan met FLOOW2.

sfeer beelden

Uitgangspunt

VolkerWessels Bouwmaterieel richt zich vanuit haar vestigingen in Rijssen en Oosterhout op het ontzorgen van haar afnemers op materieelgebied door het verhuren van bouwmaterieel, het le­veren van materieelgerelateerde diensten en het delen van kennis op materieelgebied. Uitgangspunt hierbij is maximale waardecreatie voor alle belanghebbenden.

Wij streven naar een continue verbetering van onze dienstverlening en naar een evenwichtige beperking van de risico's op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.

logo 2

FLOOW2

FLOOW2 is een online bemiddelingsservice voor bedrijfsmateriaal, waar bedrijven snel en gemakkelijk materieel kunnen huren en verhuren. Deelname aan FLOOW2 betekent:

 

- Verlaging van investeringskosten, omdat men tijdelijk materieel kan huren van collega bedrijven

- grotere omzetkansen, omdat men eigen materieel wat stilstaat tijdelijk kan verhuren

- bijdragen aan een duurzamere leefwereld, omdat we beter gebruik maken van wat we reeds bezitten.

gebruik pagina

Duurzamere leefwereld

VolkerWessels Bouwmaterieel is daarmee een van de voorlopers in de bouwsector die een samenwerkingsverband met FLOOW2 is aangegaan.
Wij maken gebruik van de voordelen van FLOOW2 en verhuren via het platform dan ook een ruim assortiment aan bouwmaterieel. Door onze deelname aan FLOOW2 leveren wij tevens een bijdrage aan een duurzamere leefwereld.