icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 april 2020

VolkerWessels Bouwmaterieel breidt uit voor MorgenWonen

VolkerWessels Bouwmaterieel breidt uit. De prachtige hal voor de bouw en onderhoud van de Units en de Hub locatie voor MorgenWonen aan de Noordermorssingel is al een tijd in aanbouw en iedere week is de voortgang goed te zien. Systabo bouwt voor VolkerWessels Bouwmaterieel 1.800 m² Hub voor MorgenWonen en 885 m² Unithal.

Het hoogste punt

Het hoogste punt is ondertussen bereikt. Een mooie mijlpaal, maar het vieren van het hoogste punt met de Coronacrisis doen wij op gepaste wijze. Wij hijsen de vlag, zeggen een woordje van dank en hebben voor de harde werkers van dit project “pannenbier”.

Dit keer niet gezamenlijk, maar een attentie voor thuis. Omdat we Veiligheid en Gezondheid heel belangrijk vinden, zullen de genodigden niet fysiek op de bouwplaats aanwezig zijn.