icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 mei 2015

Vernieuwde webshop

Om het gebruiksgemak verder te optimaliseren, hebben wij onze webshop geheel vernieuwd.

Vernieuwde webshop 02

Bouwmaterieel online

Bij VolkerWessels Bouwmaterieel richten wij ons op het ontzorgen van onze klanten op materieelgebied door het verhuren van bouwmaterieel, het delen van kennis op materieelgebied en het bieden van materieel gerelateerde diensten.

 

Digitalisering is voor VolkerWessels Bouwmaterieel een hulpmiddel waarmee wij in de bouwketen sneller, slimmer en duurzamer kunnen (samen)werken. Uitgangspunt hierbij is dat de werkzaamheden vanuit de bron in één keer goed worden uitgevoerd en vastgelegd en dat er wordt gestreefd naar standaardisatie van het proces.

Materieel bestellen wanneer het u uitkomt

Om het gebruiksgemak verder te optimaliseren, hebben wij onze webshop geheel vernieuwd. Dit hebben we in samenspraak met de huidige gebruikers gedaan. De nieuwe webshop ziet er niet alleen beter uit, hij werkt ook beter. Makkelijker, sneller, transparanter en efficiënter! Dat is waar het wat ons betreft om draait.

 

Bestellen of retourneren van materieel wanneer het u uitkomt. Een eigen portaal waar u alle materieelstromen van uw project kunt volgen. Wanneer is er materieel besteld, wat is de materieelvoorraad op uw werk, wanneer moet het materieel worden gekeurd. Allemaal zaken die u in één oogopslag kunt zien. Waar en wanneer u maar wilt. Dit geldt ook voor alle relevante documenten van uw project. Wij zetten ze voor u op de webshop.

3D Modellen

Alles voorhanden

Ook hebben wij ons materieel in 3D gemodelleerd. Deze modellen zijn via de webshop voor u beschikbaar. Altijd handig. Zo hoeft u op dit gebied niet zelf het wiel uit te vinden.

Alle voordelen op een rij:

  • Kunt u op elk moment de actuele materieelvoorraad op uw bouwlocatie bekijken;
  • Beschikt u over een digitaal materieelboek;
  • Dienen gegevens slechts eenmalig in de bron te worden ingevoerd;
  • Worden faalkosten voorkomen;
  • Beschikt u altijd over de meest actuele gegevens;
  • Wordt kennis en informatie optimaal gedeeld;
  • Is al uw projectinformatie op elk moment voor u beschikbaar;
  • Kunt u gebruik maken van onze 3D-modellen.

Werk met Mijn Materieel en bespaar 5% op uw transportkosten!

Werken met Mijn Materieel is gewoonweg slimmer. Wij willen dan ook degenen die hiermee werken belonen.

 

Indien u voor uw project al uw materieel via Mijn Materieel bestelt1, belonen wij dit met 5% korting op uw transportkosten.

Dus pak deze kans en laat onze planning weten dat u met deze actie meedoet! Deze actie geldt ook voor lopende projecten.

1 Ter beoordeling door de afdeling planning en logistiek van VolkerWessels Bouwmaterieel. De actie loopt tot nader order.

 

Klik hier om de flyer te downloaden.