icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 maart 2017

Topsector Logistiek gaat voor Futureproof Logistics

In de naam van het jaarcongres van de Topsector Logistiek op 16 maart 2017 resoneert haar ambitie: Futureproof Logistics.

Congresfoto.JPG

Die ambitie is niet mis. Ruim 800 bezoekers bogen zich in Studio’s Aalsmeer over vragen als: Hoe kunnen we de groeiende stad duurzaam bevoorraden? Hoe kan de logistiek zijn productiviteit met een factor 6 verbeteren om de klimaatdoelstellingen van Parijs te halen? De Topsector presenteerde een aantal harde én heuglijke feiten.

 

 

 

 

Ron Frazer1.JPG

Ron Frazer van VolkerWessels Materieel & Logistiek was één van de sprekers tijdens dit congres. Hij vertelde over de innovatieve BouwHub van VolkerWessels. Tijdens het congres werd de film Futureproof Logistics getoond. Ook hierin wordt aandacht geschonken aan de BouwHub.

 

Klik hieronder voor het volledige artikel en bekijk de video Futureproof Logistics.

 

http://www.topsectorlogistiek.nl/congres2017/