icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq
Nieuws · 19 februari 2016

Renovatie onder het zeilregeldak

Bij onderhoudswerkzaamheden en woningrenovaties maken we gebruik van het zeilregeldak van Layher. Dit lichte aluminium dak is verrolbaar en verhijsbaar en kan tijdens de werkzaamheden verplaatst worden. Het is een doorwerkkap die compleet over de woning wordt geplaatst. Zo kan er altijd worden doorgewerkt en is de planning niet meer afhankelijk van weersinvloeden.

Woningrenovatie in Brummen: nieuw dak en nieuwe gevel

VolkerWessels Bouwmaterieel verzorgt het bouwmaterieel rondom de renovaties van 124 woningen in de vogelbuurt in Brummen. Een project van Veluwezoom Verkerk. De gedateerde woningen krijgen een nieuw dak en een nieuwe gevel en worden zo energiezuinig en krijgen een fraaie moderne uitstraling.

 

Dankzij onze gedetailleerde voorbereiding, draaiboek en bouwplaatsinrichting, kan de renovatie snel worden uitgevoerd. Efficiënt, veilig en met minimale overlast voor de bewoners. Het zeilregeldak zorgt ervoor dat de bewoners al hun spullen in huis kunnen laten staan, zelfs op de zolderverdieping. Het tijdelijke dak wordt over de gehele woning geplaatst en kan worden verreden over een UNP-profiel op de steigers.

 

Heeft u interesse in het sealen van steigers op uw projectlocatie? Neem dan contact met ons op.

Jan van Aalten, projectleider Steigerwerken vestiging Oosterhout

Mobiel: 06-50223670
E-mail: jvaalten@materieeldienst.nl

 

Gerbert Koes, projectleider Steigerwerken vestiging Rijssen

Mobiel: 06-20547702
E-mail: gkoes@materieeldienst.nl