icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq
Nieuws · 16 februari 2016

Insealen zorgt voor de juiste condities

Ook in de winter werken we met hoge kwaliteit aan vochtgevoelige buitenprojecten. Dat kan met ingesealde steigers. We maken een staalconstructie bovenop de steigers en daaroverheen komt krimpfolie. Als we deze verwarmen, komt de folie strak om de steigers, en ontstaat er een afgesloten werkruimte rondom de buitengevel.   Stucwerk of gevoelige gevelstenen hebben geen last meer van weersinvloeden, en ook voor de collega’s is het in de winter aangenaam werken in een dergelijke gesealde omgeving. 

Prachtige chique gevels in Sumatrahof in Den Haag

Aan de Sumatrastraat in Den Haag worden door Bébouw Midreth 8 statige herenhuizen gebouwd. VolkerWessels Bouwmaterieel verzorgt het materieel ter plaatse. De architecten hebben zich laten inspireren door de hofjes in de omgeving. De woningen krijgen een chique uitstraling; plinten en onderdorpels van Belgisch hardsteen, strak gepleisterde witte gevels, daken bedekt met leisteen.

 

Om het stucwerk kwalititatief goed aan te brengen, maken we gebruik van ingesealde steigers. Hierdoor zijn de vochtcondities aan de buitengevel optimaal.

 

Heeft u interesse in het sealen van steigers op uw projectlocatie? Neem dan contact met ons op.

Jan van Aalten, projectleider Steigerwerken vestiging Oosterhout

Mobiel: 06-50223670
E-mail: jvaalten@materieeldienst.nl

 

Gerbert Koes, projectleider Steigerwerken vestiging Rijssen

Mobiel: 06-20547702
E-mail: gkoes@materieeldienst.nl