icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq
Nieuws · 11 april 2016

ICT op de bouwplaats nu standaard en simpel aan te vragen

Om snel en efficiënt op de bouwplaats te kunnen werken, is goed ingerichte ICT onmisbaar. VolkerWessels Bouwmaterieel en VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling (BVGO) ICT hebben op dit gebied de samenwerking gezocht en hier samen een standaard workflow voor uitgewerkt.

ICT op de bouwplaats

Via de webshop van VolkerWessels Bouwmaterieel, www.mijnmaterieeldienst.nl, kun je de ‘Aanvraag ICT voor uw bouwplaats’ invullen. Je geeft aan van welke ICT voorzieningen je gebruik wilt maken. Denk hierbij aan complete werkplekken, internetverbinding, smartboards, laptops, printers en plotters. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles goed is beveiligd.

Button ICT

Digitaal aanvragen

Vanaf heden is de nieuwe button “ICT Bouwplaats aanvragen” zichtbaar in onze webshop. Hier kun je heel eenvoudig de bestelling plaatsen. Op het online invulformulier zie je meteen wat de kosten voor de verschillende ICT voorzieningen zijn.

 

VolkerWessels Bouwmaterieel integreert de ICT behoefte in haar bouwplaatsadvies. Samen met BVGO ICT coördineert, monitort en zorgt ze ervoor dat op de aangegeven datum alles ‘plug and play’ is op locatie.

Samenwerking in de ontwikkeling

VolkerWessels Bouwmaterieel en BVGO ICT werken met elkaar samen met als doel de bouwplaatsen beter te faciliteren op ICT gebied. We hebben de wensen en de vragen van de klanten geïnventariseerd, de processen gecentraliseerd en een standaard set producten samengesteld.

 

Dit is het vertrekpunt. Zeg maar versie 1.0. Vanzelfsprekend blijven wij als Bouwmaterieel en BVGO ICT de ontwikkelingen en de klantvraag op dit gebied op de voet volgen. En mocht hier aanleiding toe zijn, dan zal het productenaanbod hierop worden aangepast.

 

Kijk op www.materieeldienst.nl/mijnmaterieel, voor meer informatie, of vul meteen de aanvraag in.