icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 maart 2020

Hulpmiddelen bij struikelgevaar

Ondanks dat de Veiligheidsdag i.v.m. de aangescherpte regels inzake het Corona-virus geen doorgang vond (en dat begrijpen wij!), is dit een thema dat altijd onze aandacht heeft. Struikelen, verstappen en uitglijden zijn immers de meest voorkomende oorzaken van uitval op bouwplaatsen. VolkerWessels Bouwmaterieel biedt een eigen item aan op het Portal.

struikelgevaar.png

Hulpmiddelen via het Portal

Als het gaat om veiligheid doen wij er een schepje bovenop. We hebben gekeken naar goede hulpmiddelen en deze weergegeven in ons Portal. Tot voor kort kwamen diverse hulpmiddelen (zoals opstapjes, kabelgoten, rijplaten, aftzetlint etc.) vaak terug bij te bestellen materieel als een besteltip. Nu zijn ze geclusterd en eenvoudiger te bestellen. Al deze hulpstukken/materialen hebben binnen Portal een eigen item: “struikelgevaar”.

Blijf dus alert als het gaat om:

  • oneffenheden op het bouwterrein,
  • vele kabels over de vloer,
  • hoogteverschillen bij ingangen naar units etc.

 Bekijk de extra hulpmiddelen op het Portal van VW Bouwmaterieel en maak er gebruik van via de onderstaande link naar het Portaal

https://portal.materieeldienst.nl/zoeken?search=struikelgevaar

Live chatten

Chatten met ons is natuurlijk ook mogelijk!  De reden dat we ook de chatfunctie hebben toegevoegd aan onze vormen van klantcontact ligt in het feit dat chat goed aansluit op de verwachtingen van onze klanten en wij beter en directer kunnen anticiperen op klantvragen.  Stel je vraag en wij zullen deze beantwoorden!

Vragen?

Bij vragen over de materieelstukken: neem contact op met jzwoferink@materieeldienst.nl

Bij vragen over gebruik / inlog van het Portaal: neem contact op met portal@materieeldienst.nl