icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 maart 2020

Houd afstand! Creëer werkruimte en plaats extra Units

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Wij vinden het belangrijk mee te denken over preventieve maatregelen om besmettingen te voorkomen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben voor ons altijd de hoogste prioriteit. Afstand houden is belangrijk en hierdoor is het vaak moeilijk werkplekken veilig in te richten. VolkerWessels Bouwmaterieel faciliteert aan de BVGO-bedrijven in extra werkplekken.

Extra Units

Uitbreiding van werkplekken is voor veel bedrijven nu een noodzaak geworden. Ook voor ons en wij hebben op onze eigen parkeerplaats twee Units geplaatst zodat ook onze eigen medewerkers met afstand van elkaar kunnen werken. Wij kunnen ons voorstellen dat deze behoefte ook geldt voor uw bedrijf. VolkerWessels Bouwmaterieel voorziet graag in die behoefte.

Wij leveren Units, voorzien van twee werkplekken en een MiFi-router. Dit is een los apparaatje om een lokaal wifi-netwerk op te zetten waarbij de verbinding met het internet gemaakt wordt via gsm. Deze Units zijn bijvoorbeeld te plaatsen op een parkeerplaats of grenzend aan uw kantoor zodat uw medewerkers wat meer gespreid kunnen werken.

VolkerWessels Bouwmaterieel heeft een aantal Units op voorraad staan die ingezet kunnen worden als extra kantoorruimte. Het creëren van extra werkplekken is dus eenvoudig.

Specificaties

De specificaties zijn net zo helder als de oplossing.

  • Het is een vrijstaande Unit
  • Afmeting 3x6 meter
  • De Unit is voorzien van 2 werkplekken
  • Een MiFi-router is aanwezig
  • Een 25 meter aansluitkabel (5 polig 32 ampère) ligt klaar
  • Prijs €75,- per week

Levertijd

Dit kan snel! Neem contact op met apapenborg@materieeldienst.nl