icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 maart 2020

Goed werkgeverschap tijdens de Coronacrisis - Wat betekent het nu voor ons?

Goed werkgeverschap, wat betekent dat nu voor ons tijdens de Coronacrisis. Een paar maanden geleden heeft VolkerWessels Bouwmaterieel het ‘Beste Werkgever’ keurmerk verdiend in de categorie Bouw en Infra met 2 sterren! Dit keurmerk geeft aan hoe de medewerkers onze organisatie beoordelen en waarderen. Goed werkgeverschap, daar doen we het voor meldden we een aantal maanden geleden. Maar wat betekent dat in deze Coronacrisis voor ons privé, onze medewerkers, ons bedrijf?

Handelen

Ook in deze crisistijd proberen wij te handelen als een goed werkgever. Dat is niet gemakkelijk en je kunt het nooit voor iedereen goed doen, maar daar streven we wel naar! We volgen de richtlijnen van het RIVM en het beleid van VolkerWessels. Daarnaast kijken we dagelijks goed naar onze eigen organisatie of en waar we kunnen en moeten bijsturen. Wij vinden het belangrijk als medewerkers meedenken over preventieve maatregelen om besmettingen te voorkomen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers hebben voor ons altijd de hoogste prioriteit. Afstand houden is belangrijk en hierdoor is het vaak moeilijk werkplekken veilig in te richten. Onze medewerkers opperden een creatief idee en zo stonden er gelijk twee units klaar die gebruikt konden worden als kantoor. Dit om onze medewerkers te spreiden. Top idee vonden wij! Nog niet gezien? Bekijk dan de flyer hieronder. 

Zorgen voor elkaar, zorgen voor ons bedrijf

Zorgen voor elkaar, zorgen voor ons bedrijf. Een behoorlijke opgave in een tijd vol onzekerheden en waarin consequenties nog moeilijk zijn te overzien. Wat we wel kunnen doen is omkijken naar elkaar. Gaat het goed met jou, je collega, met zijn of haar thuissituatie. Kun je hulp aanbieden? Gaat het goed met u als onze klant? Waarmee kunnen wij u helpen? Laat het ons weten. Wij blijven positief, graag samen met jullie, samen met u.

Hartelijke groet,

VolkerWessels Bouwmaterieel: Karst Nieboer en Ron Frazer