icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 25 september 2019

Interview VolkerWessels Bouwmaterieel en Beelen in Cobouw

Circulaire hub sluit bouw en sloop op elkaar aan. Titel van een duo-interview met Ron Frazer (directeur van VolkerWessels Bouwmaterieel) en Axel Hendriks (commercieel directeur van Beelen Next) in de Cobouw.

Index visual Ron en Axel.JPG

Logistiek circulair knooppunt in Amsterdam

Minder ritten naar de bouwplaats, minder transportkosten, minder uitstoot van CO₂ en stikstof én een snellere bouwtijd. De voordelen van de BouwHub die VolkerWessels al jaren heeft in Utrecht, zijn inmiddels wel aangetoond. Samen met Amsterdam Logistic Cityhub en Beelen Groep is het concern nu ook in Amsterdam gestart met de ontwikkeling van zo’n logistiek knooppunt, dat ook nog eens circulair wordt. Bouw- en sloop­afval krijgen zo weer een nieuwe bestemming. “Als je echt circulair wilt werken in de bouw, moet je de sloop aansluiten op de bouw. Dat maakt deze samenwerking uniek.

Donderdag 26 september a.s. is het uitgebreide artikel eveneens te lezen in de Cobouw krant. Hieronder alvast de online versie.