icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 mei 2018

BVGO-ICT op de werkvloer bij VolkerWessels Bouwmaterieel

VolkerWessels Bouwmaterieel heeft afgelopen donderdag ±50 collega’s van BVGO-ICT welkom geheten. VolkerWessels Bouwmaterieel heeft door middel van een rondleiding en presentatie laten zien hoe het digitale werken binnen de onderneming is geïntegreerd.

Het digitale proces

Een speerpunt voor VolkerWessels Bouwmaterieel is het digitale proces, in het primaire proces wordt zoveel mogelijk digitaal gewerkt. Digitaliseren ziet VolkerWessels Bouwmaterieel als een belangrijk hulpmiddel waarmee ze de bouwbedrijven in het dagelijkse werk sneller, slimmer, duurzamer en met zo weinig mogelijk verspillingen kunnen bedienen. BVGO-ICT levert alle ICT-diensten bij VolkerWessels Bouwmaterieel en ondersteunt hen bij het maken van de digitale vervolgstap door middel van bijvoorbeeld het inkoopportaal en het optimaliseren van Navision. Daarnaast is er ook een goede samenwerking in de dienstverlening op de bouwplaats.

 

Samen wordt er gestreefd naar standaardisatie en transparantie in het proces. De collega’s van VolkerWessels Bouwmaterieel zijn enthousiast over het digitale werken en samen met de collega’s van BVGO-ICT wordt geprobeerd het proces te blijven verbeteren.

 

BVGO-ICT_1.jpg

Rondleiding

VolkerWessels Bouwmaterieel heeft deze middag tijdens een rondleiding laten zien hoe ICT op diverse plekken binnen de organisatie is geïntegreerd. De collega’s van VolkerWessels Bouwmaterieel hebben laten zien hoe het proces digitaal wordt ondersteund vanaf de materieelaanvraag vanuit de webshop tot de digitale handtekening.


Mede dankzij BVGO-ICT zijn de digitale stromen goed op elkaar afgestemd en kan VolkerWessels Bouwmaterieel de bouwbedrijven optimaal bedienen. Mede dankzij de rondleiding en de enthousiaste collega’s van VolkerWessels Bouwmaterieel hebben de collega’s van BVGO-ICT kunnen zien en ervaren hoe belangrijk het digitale proces voor de dienstverlening van VolkerWessels Bouwmaterieel is.

Presentatie

Ron Frazer, hield na de rondleiding een interessante bedrijfspresentatie over VolkerWessels Bouwmaterieel. Hij liet onder andere zien hoe ze de bouwbedrijven betrekken bij de ontwikkelingen om een totaaldienst aan te bieden. Gerjan Huisjes nam het stokje van hem over en informeerde de medewerkers over de ontwikkelingen die spelen bij BVGO-ICT.


Als afsluiting van deze middag stonden voor de collega’s van BVGO-ICT en de collega’s van VolkerWessels Bouwmaterieel, die de rondleiding verzorgden, een hapje en drankje klaar. Er werd geproost op een gezamenlijke toekomst waarin beide ondernemingen elkaar blijven aanvullen als het gaat om de vertaling van diensten.