icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 juni 2020

Werken die doorlopen in de bouwvak ? Geef het door!

Na bewogen maanden kijken wij uit naar de komende bouwvak. In principe zijn wij gesloten, echter wij leveren graag – net als voorgaande jaren – materialen die nodig zijn voor werken die doorlopen in de bouwvak. Immers, niet ieder project staat stil.

Bouwprojecten in de bouwvak vakantie 2020, week 31 en 32.

Gaat uw project door en is levering in deze weken noodzakelijk, dan gaan wij dit voor u organiseren, geen probleem! Daarom is het voor ons van belang nu al in kaart te brengen om welke projecten het gaat in week 31 en 32. U kunt uw lopende projecten doorgeven tot 19 juni a.s. bij: receptie@materieeldienst.nl

Onderstaande gegevens zijn van voor ons van belang. Hierna zullen onze projectleiders contact opnemen met de contactpersonen van de betreffende bouwprojecten om het één en ander in detail af te stemmen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking. Door goede afstemming hoeft uw project geen vertraging op te lopen. Wij werken daar graag aan mee. 

Mail onderstaande naar: receptie@materieeldienst.nl

Dit kan door copy paste van onderstaande te zenden naar receptie@materieeldienst.nl of download het formulier hieronder.

Bedrijf: ………………………………………………………………………………

Project:………………………………………………………………………………Werknummer:…………

Om welke dienst gaat het: 

  • Losse verhuur
  • Bouwplaatsinrichting
  • Torenkranen
  • Steigers en bekistingstechniek
  • Materieel- en bouwsupport
  • Bouwlogistiek

Contactpersoon bouwproject:………………………………………………………………………………….

Telefoon contactpersoon:………………………………………………………………………………………

E-mailadres: ………………………………………………………………………………………………………