VolkerWessels Bouwmaterieel - Narrowcasting
17 Augustus Vrijdag
21 °C
 • Nieuws
  13 juli 2018

  Bereikbaarheid VolkerWessels Bouwmaterieel in de vakantieperiode

 • Nieuws
  9 juli 2018

  VolkerWessels stapt toekomst in met revolutionaire BIM-tool

  Vandaag lanceert VolkerWessels Bouwmaterieel in samenwerking met DigiBase (het centrum voor digitaal bouwen binnen VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling) een nieuwe manier van werken in de bouw waarbij gebruik wordt gemaakt van een volledige digitale BIM bibliotheek en een slimme modelleermethode.

 • Nieuws
  4 juli 2018

  Ontwikkelingsplan circulaire hub

  De komende maanden wordt het ontwikkelingsplan van Living Lab tot in detail uitgewerkt. Het gaat om de realisatie van een zero-emissie multimodale circulaire hub voor aan- en afvoer van bouw en sloopmateriaal in de industriële havenzone Lage Weide voor de stad Utrecht.     VolkerWessels Bouwmaterieel is content met initiatieven die alle facetten in de keten gaan combineren door slimmer te slopen en te bouwen. Wij zijn trots deelgenoot te zijn van dit mooie initiatief.

 • Nieuws
  29 mei 2018

  BVGO-ICT op de werkvloer bij VolkerWessels Bouwmaterieel

  VolkerWessels Bouwmaterieel heeft afgelopen donderdag ±50 collega’s van BVGO-ICT welkom geheten. VolkerWessels Bouwmaterieel heeft door middel van een rondleiding en presentatie laten zien hoe het digitale werken binnen de onderneming is geïntegreerd.