icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Torenkranen

De afdeling Torenkranen van VolkerWessels Bouwmaterieel adviseert, zowel haar interne als externe klanten, over de inzet van materieel voor het verticaal transport op de bouwplaats.

RWE Eemshaven

Programma

Wij bieden een totaalpakket op het gebied van torenkranen met:

  • 52 kranen operationeel
  • 18 kraanmachinisten
  • Eigen kraanmontageploeg
  • Onderhoud en montage voor derden
  • Maken van hijsplannen
  • Afstemmen van horizontale en verticale logistiek

Met onze verzameling aan torenkranen en rupskranen kunnen wij vrijwel elke hijsklus op iedere hoogte en elk gewenst gewicht aan. Mocht het gewenste type niet bij ons op voorraad zijn, dan beschikken wij over contacten zodat aan vrijwel elke vraag kan worden voldaan. Ook hebben we gekwalificeerde machinisten in dienst, die centraal worden ingepland om zo vervanging te garanderen. Verder beschikken wij over een uitgebreid pakket hijsmateriaal en hulpmiddelen van machinistenlift tot en met kraanverlichting.

Service

Wij adviseren onze klanten op basis van een realistische begroting. Met onze eigen gespecialiseerde mensen en de montageploeg zorgen we dat de kraan op locatie wordt gemonteerd.

Eén aanspreekpunt

Wij vinden 1 aanspreekpunt belangrijk en geven een betrouwbaar advies over zowel de in te zetten machines met bediening, en bijkomende veiligheidsaspecten. Daarbij kunnen wij een totaalpakket leveren van kraan, machinist, hijsmateriaal, kabels, evenaars, communicatiemiddelen, et cetera. Kortom, door gebruik te maken van onze expertise kan de klant zich richten op hun hoofdtaak: bouwen.

Veiligheid vinden wij belangrijk

Bekijk hieronder een korte film over de interne training “Redding op Hoogte” welke werd gegeven door professionele klimmers van AltiSecure i.s.m. Star-Line voor onze torenkraanmonteurs.

Contact

Telefoon: 088-1866220

Henk Jan Emming, projectleider, 06-50223661, hemming@materieeldienst.nl

Benjamin Vugteveen, werkvoorbereider, 06-50223653, bvugteveen@materieeldienst.nl