icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Steigers en Bekistingstechniek

De afdeling Steigers en Bekistingstechniek kenmerkt zich door het combineren van persoonlijk contact met kennis en ervaring.

Steigers

Door heel Nederland draagt VolkerWessels Bouwmaterieel de zorg van haar opdrachtgevers middels verhuur inclusief montage en demontage van alle mogelijke constructies met diverse soorten steigermaterieel.

VW inkoopportaal 10.jpg

Van eenvoudig tot uitgebreid

Aanvragen voor steigerwerken kunnen variëren van een enkele woning tot grote complexe utiliteitswerken. Of het nu om traditionele steigers, trappentorens, hijsbare steigers, bouwliften of ondersteuningssteigers gaat. Vanuit onze vestigingen in Rijssen en Oosterhout (NB) worden deze aanvragen, van eenvoudig tot zeer uitgebreid, behandeld.

Advies en maatwerk

Wij verzorgen niet alleen de verhuur van steigers, maar ook de montage en demontage van het steigermaterieel. Op beide vestigingen hebben we deskundige (steiger)adviseurs, welke u advies op maat geven (op uw kantoor, op een van onze vestigingen of op uw werk). Onze voorkeur heeft het om zo vroeg mogelijk bij uw project te worden betrokken, zodat wij u kunnen adviseren omtrent de mogelijkheden en de te verwachten kosten.  zorgen wij er gezamenlijk voor dat uw project een succes wordt.

Veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid heeft VolkerWessels Bouwmaterieel een vooruitstrevende rol. Wij hebben uitvoerders en projectleiders in dienst die U in de verplichte 2-wekelijkse steigerkeuringen kunnen voorzien. 

Certificatie en richtlijnen

U kunt verzekerd zijn van veilige en betrouwbare steigers conform de richtlijn steigers. VolkerWessels Bouwmaterieel is VCA gecertificeerd en hierdoor verplicht zich te houden aan de richtlijnen. 

Engineering

Wij kunnen voor u indien noodzakelijk of gewenst, de benodigde tekeningen in 2D of 3D inclusief de bijbehorende berekeningen verzorgen. Ook is het mogelijk om uw project in drie stappen in 3D vorm te geven: massamodel (ruimte reservering t.b.v. hoeveelheden), schematisch model (indicatief echter niet constructief), constructief model (op onderdeel niveau). 

Kortom, VolkerWessels Bouwmaterieel is een betrouwbare en flexibele organisatie die graag de zorg uit handen neemt. 

Bekistingstechniek

Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van bekisting, schoren en randbeveiliging.  

NL NOEtop 70 03.JPG

 

 

 

Contact

Telefoon: 088-1866240

Vestiging Rijssen

Bertus Rabelink, projectleider Steigerwerken, 06-12065131, brabelink@materieeldienst.nl

Bennie Moes, Uitvoering, 06-12033674, bmoes@materieeldienst.nl

 

Vestiging Oosterhout

Jo Gevers, projectleider Steigerwerken, 06-20580227, jgevers@materieeldienst.nl

Samir Lemsallah, Uitvoering, 06-12852543, slemsallah@materieeldienst.nl 

  

Projectleider vestigingen Rijssen en Oosterhout (Steigerwerken/Bekistingen/Ondersteuningen/Randbeveiliging)

Joost Elferink, 06-46821514, jelferink@materieeldienst.nl