HomeNLDienstenOverige DienstenPlanning & Logistiek

Planning & Logistiek

Met de dienst Planning & Logistiek adviseert VolkerWessels Bouwmaterieel, zowel haar interne als externe klanten, over het materieelpakket en verzorgt de transporten van en naar de bouwplaats.

transport geladen aan de werf

Planning & Logistiek

De afdeling Planning & Logistiek is verantwoordelijk voor de uitvoering van het logistieke proces. De uitlevering van het bestelde materieel. Door voorraadbeheersing wil de afdeling te allen tijde het gevraagde materieel tijdig uitleveren. Is het gevraagde materieel niet voorradig, wordt dit bij vaste externe partners ingehuurd. De afdeling Planning & Logistiek werkt vanuit beide vestigingen: Rijssen en Oosterhout (NB). Vanuit deze vestigingen worden gemiddeld 600 tot 650 lopende werken van alle materieel voorzien. Ook verzorgt deze afdeling de inhuur van chemische toiletten, rolsteigers, hoogwerkers, verreikers en specialisaties.

Intern transport

Levertijden

VolkerWessels Bouwmaterieel heeft een leveringsplicht aan de VolkerWessels Bouw- en Vastgoed-bedrijven met betrekking tot het materieel uit het materieelboek/ webshop. Dit betekent dat er, behalve "plannings"-materieel, binnen 5 werkdagen geleverd wordt. In de praktijk is het echter eerder regel dan uitzondering dat levering binnen 3 werkdagen plaatsvindt.

plaatsen unit

Auto laadkraan

Bijna al het materieel wordt met auto laadkranen op de bouwplaats bezorgd/opgehaald. Deze auto laadkranen verzorgen ook het (de-)monteren van een ketenpark, lichtmasten, lossen van steiger, stempels op een verdieping, etc.
De meeste auto laadkranen zijn voorzien van een zwaardere laadkraan, zodat de handelingen met de grootste zorg en aandacht kunnen worden uitgevoerd.

materieel gereed voor uitgifte

Aan- en afvoer materieel

Voor het bestellen en/of afvoeren van materieel, kunt u gebruik maken van onze webshop "Mijn Materieel".


Het af te voeren materieel dient gesorteerd en verpakt te zijn. Dit scheelt u als klant extra laaduren en eventueel het niet kunnen laden en/of veilig vervoeren van het materieel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met één van de onderstaande collega's.

Vestiging Rijssen

Online bestellen: www.mijnmaterieeldienst.nl 

Telefoon: 088-1866201

Bennie Lucassen
Mobiel: 06-20070679
E-mail: blucassen@materieeldienst.nl

Vestiging Oosterhout

Online bestellen: www.mijnmaterieeldienst.nl

Telefoon: 088-1866205

 

Peter Vossen

Mobiel: 06-13840527
E-mail: pvossen@materieeldienst.nl

Download: visitekaart

 

 

Laden werf

Laden werf

laden container

materieel gereed voor uitgifte

unit's plaatsen Louis Scheepers

transport geladen aan de werf

+