icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwplaatsinrichting

Opslagcontainers, energievoorzieningen, bouwelektra, terreinverlichting; de bouwplaatsinrichting (BPI) is een essentieel onderdeel van het bouwproject. Het efficiƫnt inrichten van een bouwplaats is belangrijk, immers vertraging in het proces zorgt voor stagnatie.

BPI_02.jpg

Cruciaal

Naast dat een efficiënt ingerichte bouwplaats essentieel is voor de doorloop van het bouwproces, is het volgens de Arbowetgeving en eisen die de VCA-checklist stelt, cruciaal om een bouwplaats te realiseren die voorzien is van alle benodigde zaken. Kortom, een veilig en goed georganiseerde werkomgeving. Als ondernemer en opdrachtgever zult u ervoor moeten zorgen dat het op de bouwplaats goed werken is, en dat mens en materieel zo efficiënt mogelijk ingezet wordt. VolkerWessels Bouwmaterieel beschikt over deze juiste specialistische kennis en knowhow, waardoor wij zo efficiënt en economisch mogelijk, met zo min mogelijk inzet van materieel en apparatuur, een bouwplaats kunnen inrichten die voldoet aan de wettelijke eisen.

Vakkundige aanpak

Wanneer bekend is welke voorlopige materieelinzet nodig is en de plaats waar de nutsbedrijven hun voorzieningen beschikbaar stellen, wordt in overleg de definitieve bouwplaatsinrichting bepaald. Hierna wordt door VolkerWessels Bouwmaterieel een kostenbegroting inclusief een Bouwplaats inrichtingsplan (tekening) gemaakt van de totale inzet van de te gebruiken materialen, inclusief montage en demontage van de diverse materieelstukken. Na de opdracht wordt het advies bouwplaatsinrichting (of delen daarvan) door VolkerWessels Bouwmaterieel uitgevoerd. Hiervoor heeft VolkerWessels Bouwmaterieel een aantal ervaren en gekwalificeerde BPI-monteurs in dienst.

Of het nu om een klein of groot project gaat, bij VolkerWessels Bouwmaterieel staat een zeer ervaren en gemotiveerd team voor u klaar. Zo kunt u zich volledig richten op uw hoofdtaak: bouwen. Dit alles maakt VolkerWessels Bouwmaterieel de solide partner voor een groot- als kleinschalige project.

 

Het NoNOx filter

VolkerWessels heeft een technologie ontwikkeld waardoor tijdens de realisatiefase van projecten tot 99% van de stikstofuitstoot van het grote, veelal stilstaand materieel gereduceerd kan worden. Het prototype van deze oplossing is al op verschillende locaties getest. De werking en prestaties van deze technologie zijn door een geaccrediteerde luchtmeetdienst conform NEN en ISO normen gevalideerd. VolkerWessels verwacht binnenkort ook een vergelijkbare filtertechnologie voor mobiel materieel beschikbaar te hebben. Een prachtige oplossing voor de realisatiebasis. 

VolkerWessels Bouwmaterieel levert dit filter voor de losse verhuur aan haar klanten via het Portal. Ga hiervoor naar https://portal.materieeldienst.nl/product/1160001

Het filter is eveneens te huur via de dienst BPI (Bouwplaatsinrichting). Onze collega’s van de BPI informeren u graag over de mogelijkheden en levertijden via nonox@materieeldienst.nl

Bekijk hieronder de animatie.

Contact

Telefoon: 088-1866250

 
Vestiging Rijssen

Maarten Bonsing, projectleider, 06-83192229, mbonsing@materieeldienst.nl

Peter Cools, werkvoorbereider, pcools@materieeldienst.nl

 

Vestiging Oosterhout

Paul Leurs, projectleider, 06-50223652, pleurs@materieeldienst.nl

Damian van Riel, werkvoorbereider, dvriel@materieeldienst.nl