HomeNLDienstenBouwlogistiek

Bouwlogistiek

Maak kennis met drie innovatieve onderdelen binnen onze dienst ‘Bouwlogistiek’: MorgenWonen, de logistiek met betrekking tot renovaties als onderdeel van NieuwWonen en Binnenstedelijke bouwlogistiek.

MorgenWonen

VolkerWessels Bouwmaterieel is de logistiek ketenregisseur bij MorgenWonen, de nieuwe bouwstandaard van VolkerWessels. Via een hub worden de verschillende elementen van de toeleveranciers in bouwvolgorde just-in-time op de bouwplaats aangeleverd. Door de logistiek op deze manier te organiseren, worden er twee vrachtautoritten per woning bespaart ten opzichte van de traditionele methode.

 

Lees meer

NieuwWonen

Met NieuwWonen is een energieverspillend oud huis binnen een dag getransformeerd naar een modern energiezuinig en duurzame woning. VolkerWessels Bouwmaterieel levert een substantiële bijdrage aan het renoveren van de woningen. Als logistiek ketenregisseur maken we samen met de betrokken partijen een compleet logistiek draaiboek. Hierbij is elk element tot in detail uitgewerkt.

 

Lees meer

Binnenstedelijke bouwlogistiek

Met binnenstedelijke bouwlogistiek verzorgen we het transport in steden steeds milieuvriendelijker, veiliger en efficiënter. We maken een goed logistiek plan dat uitgaat van zo min mogelijk last voor de omgeving. Onder andere door gebruik te maken van een hub, waar alle toeleveranciers zich verzamelen.

 

Lees meer

Interview Bouwlogistiek.jpg

Klik op de afbeelding voor het gehele interview over Slimme bouwlogistiek met Ron Frazer (directeur VolkerWessels Bouwmaterieel) en Robert van Wezel (directeur van transportbedrijf DGL).

+