icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 15 november 2013

VolkerWessels Materieel & Logistiek zet in op duurzame inzetbaarheid

VolkerWessels Materieel & Logistiek vindt het belangrijk  dat haar werknemers niet alleen nú lekker aan het werk zijn, maar dat dit ook voor de toekomst gewaarborgd is.

duurzaam

Gezond en veilig werken

De duurzame inzetbaarheid van werknemers kent veel facetten. Gezond en veilig werken is de basis, maar er is meer.

duurzaam

Goed bezig, nu voor later

VolkerWessels Materieel & Logistiek  heeft de primeur. In samenwerking met Arbouw heeft zij op haar vestiging in Rijssen de allereerste bijeenkomst ‘Goed bezig. Nú voor later' georganiseerd.  Een week later heeft dezelfde bijeenkomst op onze vestiging in Oosterhout plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomsten hebben experts uitleg gegeven over leefstijl en gezondheid, pensioenen, persoonlijke financiën en loopbaanontwikkeling.

duurzaam

Prettig werken

Natuurlijk waren ook de partners van onze medewerkers van harte welkom, want fit en gezond de eindstreep van je loopbaan halen, dat doe je niet alleen!  

Samen kijken VolkerWessels Materieel & Logistiek en Arbouw terug op twee zeer geslaagde avonden. Medewerkers hebben inzicht gekregen over waar hun kracht ligt en hoe zij dat kunnen inzetten om op een prettige manier te werken tot hun pensioen en er daarna van te kunnen genieten.